Corporate_banner
// Globalni predvodnik u razvoju tehnologija

DIGITALNO MEDICINSKO SNIMANJE

Acteon® group francuska je tvrtka koja se bavi medicinskom tehnikom, a specijalizirana je na visoke tehnologije medicinskih uređaja. Želimo stvoriti i razviti medicinske uređaje visoke tehnologije koji će omogućiti provođenje manje invazivnih, sigurnijih i bržih operativnih zahvata, koji su manje traumatični za njihove pacijente.

ACTEON zapošljava visoko kvalificirane tehničke i prodajne timove širom svijeta te raspolaže distribucijskom mrežom koja pokriva tržišta u 94 dodatne zemlje.

Preuzmite Acteon katalog
Acteon X-MIND TRIUM
Acteon X-MIND PRIME 3D
Acteon X-MIND PRIME 2D
// 3D DIJAGNOZA JE PRISTUPAČNIJA VIŠE NEGO IKAD UZ PAMETNO I KOMPAKTNO RJEŠENJE

X-MIND PRIME 3D / 2D

X-Mind prime 3D je posljednji dodatak liniji ACTEON CBCT digitalnih rendgena. Izvrstan spoj najnovije tehnologije s jednostavnošću korištenja u kompaktnom izdanju. S X-Mind prime 3D, visoka tehnologija vam je na dohvat ruke s alatima za točnu dijagnostiku i kompletan plan tretmana.

X-Mind prime 3D je lagan i kompaktan sustav koji stane u skoro svaku ordinaciju. Sa svojim inteligentnim dizajnom, montažom na zid, redngen ne zauzima ništa od prostora na podu. Budući da se rendgen isporučuje u ordinaciju prethodno sastavljen u tvornici, za instalaciju je potreban samo jedan tehničar i sat vremena, tako da je brzo u pogonu bez ometanja svakodnevnog rada ordinacije. 

// Ekskluzivni smo zastupnik za Republiku Hrvatsku

Ortopan d.o.o. vam predstavlja Acteon - predvodnik dijagnostike

Zahvaljujući našem znanju u području digitalnog medicinskog snimanja u mogućnosti smo stalno poboljšavati digitalno nadgledanje operativnih mjesta tijekom mikro stomatološke i medicinske endoskopske procedure.

Napredak u medicinskom snimanju inspirira i strategiju razvoja ekstraoralnih rendgenskih uređaja tvrtke ACTEON.

Određujemo algoritme za obradu snimaka koji se koriste za očitavanje snimaka i koji olakšavaju procjenu gustoće kostiju, dijagnostiku i planiranje liječenja.

 

// 3D TEHNOLOGIJA OLAŠKAVA PLANIRANJE IMPLANTATA UZ INSTANTNO MJERENJE VOLUMENA I PROCJENU GUSTOĆE KOSTIJU

X-MIND TRIUM

Uvijek prateći potrebe korisnika, ACTEON je dizajnirao novu stomatološku panoramsku jedinicu X-Mind trium kao proizvod koji se može nadograditi na 3D (CBCT) i koji se može opremiti s cefalometrijskim uređajem.

Njezin širok raspon vidnih polja olakšava 2D i 3D preglede. Dodatna prednost: brzina izvedbe kojoj nema premca na tržištu! 

Budući da su nam dizajn i inovativnost u krvi,  ACTEON je sada neraskidivo povezan s MAC okruženjem, čime je postao jedan od glavnih igrača na stomatološkom CBCT tržištu s uređajem X-Mind trium.

// KADA KVALITETA POSTANE LJEPOTA

X-MIND UNITY

Otkrijte X-MIND UNITY™, nasljednika X-MIND DC™, slavne intraoralne jedinice bez premca.

Sa svojim spojem elegantnog dizajna i najsuvremenije patentirane ACE tehnologije, X-MIND UNITY podiže standard generatora rendgenskih zraka na jedan sasvim novi nivo. 

Savršena preciznost i zaštita pacijenata su nešto što niti jedan rendgenski sustav nije uspio postići do sada. 

Tehnologija primijenjena na X-MIND UNITY omogućava Sopix Inside senzoru pokretanje i zaustavljanje generatora, čime se izbjegava rizik preeksponiranosti slike i pretjeranog izlaganja pacijenta zračenju, kao i nepotrebna ponovna snimanja.   

// Istraživanje i Inovacije

Za najvišu razinu dijagnostike

// ZANIMAJU VAS Acteon PROIZVODi

Pošaljite nam upit i odgovorit
ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

    Imate dodatnih pitanja?

    Vaši podaci su sigurni s nama. Polja označena * su obavezna.

    Nazovite nas