// ZAŠTO NAS ODABRATI

Vaš Partner za
kvalitetniju budućnost

ORTOPAN TRGOVINA I SERVIS D.O.O.  tvrtka je registrirana za promet medicinskim proizvodima i opremom te servis, za što je ovlaštena rješenjem Hrvatske Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED).

Sve aktivnosti u uvozu, prijemu, skladištenju i isporuci proizvoda propisane su standardnim operativnim procedurama (SOP) te praćene formularima a u interesu očuvanja kvalitete proizvoda i zadovoljenja potreba naših partnera.

Naša misija je isporučivati visoko kvalitetne usluge i proizvode u najkraćem mogućem roku, po povoljnim cijenama. Poštujući pri tome zakonsku legislativu kao i dobre poslovne običaje.

// ORTOPAN TRGOVINA I SERVIS D.O.O.

Zajedno za veći doprinos općem zdravlju.

Svjesni činjenice da je poslovne partnere lakše privući nego zadržati, naš je imperativ razumjeti njihove sadašnje i buduće potrebe, ispuniti zahtjeve i nastojati nadmašiti njihova očekivanja. Razumijevanje želja i potreba kupaca ključ je našeg uspjeha. Prezentacijama i posjetima kupcima, kompetentni i profesionalni djelatnici Ortopana neprestano informiraju sadašnje i potencijalne korisnike naših veledrogerijskih usluga o svim novinama na zdravstvenom tržištu.

// tehnologija budućnosti

Tehnološke Inovacije za
sva zdravstvena tržišta

Područja gdje naša snaga kao dobavljača i tehnološka rješenja naših partnera najviše dolaze do izražaja.

medicinska dijagnostika 92%
sterilizacija 100%
implantologija 80%

Nazovite nas