SDI
// budućnost donosi nove mogućnosti

Vaš Osmijeh. Naša Vizija.

SDI Limited prvenstveno je uključen u istraživanje i razvoj, proizvodnju i marketing specijalnih stomatoloških materijala. SDI-ovi proizvodi kombinacija su inovacija i izvrsnosti koji pružaju idealne restorativne materijale za stomatološku profesiju.


SDI kontinuirano razvija i isporučuje proizvode koji se podudaraju s pojmom ‘Minimalna intervencijska stomatologija’, što je nova granica u kliničkoj stomatologiji koja usvaja filozofiju integriranja prevencije, remineralizacije i minimalne intervencije.

Preuzmite SDI Katalog Proizvoda
//SDI

Vaš Osmijeh. Naša Vizija.

Te riječi definiraju SDI. Oni odražavaju SDI-jev fokus na stomatolozima krajnji cilj postizanja savršenih osmijeha za svoje pacijente. Ključni je cilj SDI pomoći stomatolozima i stomatološkom timu da proizvedu lijepe, zdrave, dugotrajne osmijehe, rade efikasno i pruže kvalitetu i inovacije svojim pacijentima.


Vaš osmijeh – sve što SDI radi je krajnji cilj stomatologa: stvoriti savršen osmijeh za svoje pacijente. Savršenstvo znači izvrsnost. Prekrasno prirodni, dugotrajni materijali koji su stomatolozi jednostavni za upotrebu.

Naša vizija – SDI kontinuirano inovira pružajući stomatološke materijale koji pomažu stomatolozima i njihovom timu u stvaranju savršenog osmijeha. Istraživanje i razvoj najvažniji su za SDI. SDI mora voditi tržište i predvidjeti potrebe stomatologa kroz vlastita istraživanja i inovacije proizvoda.

// odaberite SDI

Izdvajamo iz ponude

// SDI

SDI Your Smile. Our Vision.

// ZANIMAJU VAS SDI PROIZVODI

Pošaljite nam upit i odgovorit
ćemo Vam u najkraćem mogućem roku

    Imate dodatnih pitanja?

    Vaši podaci su sigurni s nama. Polja označena * su obavezna.

    Nazovite nas